прийміть мене
| |
Snoopy | Дата: Суббота, 12.12.2009, 15:09 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| 1) shock-world.com , нік перса AbyssMoon 2)Личные данные (имя, возраст, город, профессия (работа/учеба) Антоха,14 ( адекват ) , Вінниця,ну ось зараз до бурситету вчитися пішов. 3)Профессия в игре и лвл. наличие нобла/саба (указать профы и лвл всех сабов) Elven Fighter , маю 19 рівень. нуба/саба не маю , хочу бути сирком. 4)Обеспеченность эквипом (распишите какой у вас шмот). Ну єквипа маю багато ( ну шмот в мене гарний , є така сіра маїчка , чоботи червоні , ще я маю лука , він в мене теж сірий. 5)Наличие второстепенных персонажей/саппортов (аналогично п.3) Ну другорядних персів я ще не зробив , але це планую.... 6) Когда бываете в онлайне и как часто. у он лайні доволі часто , ну буває замість бурситету заходжу до клубу, сідаю грати хвилинь на 40 , інколи на пару годин. 7)Качество интернет связи. Конфиг компа (сколько окон тянет, к примеру) Ну інтернет внас дуже гарний , здається 128 кб/с , Комп чорний з білим дисковсувачем, вікон тяне не багато ( 1 - 2 , взалежності від того скіки я клацну на ярлика ) 8)Цели вступления в клан, что ожидаете от клана ? Ну мені більш за все я мрію побігати з вами на Орфена , Кору та Королеву Мурах, від клану чекаю допомоги в прокачці чара та зробити гарним нубом, щоб аж світилося.... 9) Состояли ли вы раньше в других кланах? Если да, то в каких, почему вышли оттуда. Ну раніше я був у клані RedZerg на пвп серваку teon-pvp.com , адмін клуба запоров сервака :( 10) Какой опыт игры? На каких серверах раньше играли? Есть ли опыт руководства патей, кланом ? Ну опит в мене дуже крутий, грав на різних сервах , авжеж , я раніше рулив партієй,кланом. 11)Готовы ли вы участвовать в осадах (суббота с 19-00 до 22-00, воскресенье с 15-00 до 18-00) каждую неделю? Авжеж,по суботах до бурститету я неходжу,і в неділю також , грошей думаю до осад назбираю , щоб сісти пограти. 12)Готовы ли вы качнуть 2 твинков (с 1 по 40) в составе клан Академии в течении испытательного срока (2 недели) ? (Более подробно (в случае приема) в этой теме ) . Авжеж я згоден , я зараз і сам ще не великий , та ще мені потрібні персонажи . 13)Имеются ли друзья\знакомые в клане и альянсе? Если да, то кто? Так ,маю дуже богато друзів,взагалі QueenMargo. 14)Есть ли возможность безпроблемного использования программы голосового общения Ventrilo (наличие микрофона, наушников(динамиков) ? Ну навушники в нас є , так вони з динаміками , микрофона я можу принести з караоке,він дома є.
більше за все люблю полювати на стрипездиків у літку!
Сообщение отредактировал Snoopy - Суббота, 12.12.2009, 15:59 |
|
| |
UndeadOne | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:06 | Сообщение # 2 |
 Полковник
| Переведите кто-нить плиз)
|
|
| |
Madam | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:08 | Сообщение # 3 |
| ааааа а русский знаеш?
|
|
| | |
Merigold | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:10 | Сообщение # 5 |
 Генерал-майор
| ыыы
|
|
| |
LIX | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:12 | Сообщение # 6 |
 Генерал-майор
| поржал.спасибо
|
|
| |
MEPTBA9Ixx2 | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:15 | Сообщение # 7 |
 Генерал-майор
| шо это?)
Не надо говорить мне что делать! и Я не скажу куда вам пойти!
|
|
| |
LIX | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:29 | Сообщение # 8 |
 Генерал-майор
| рідна мова
|
|
| |
Paranorm | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:31 | Сообщение # 9 |
 Генерал-лейтенант
| Там если перевести то еще поболие посмеяться можно))
|
|
| |
Snoopy | Дата: Суббота, 12.12.2009, 17:49 | Сообщение # 10 |
 Рядовой
| хлопці , ви чого ? прийміть мене ! хоч в академці посидіти....
|
|
| |
LIX | Дата: Суббота, 12.12.2009, 18:09 | Сообщение # 11 |
 Генерал-майор
| Quote (Snoopy) ( ну шмот в мене гарний , є така сіра маїчка , чоботи червоні , ще я маю лука , він в мене теж сірий. вообще убило )))))
|
|
| |
MEPTBA9Ixx2 | Дата: Суббота, 12.12.2009, 18:16 | Сообщение # 12 |
 Генерал-майор
| переведи))
|
|
| |
stervoznbIu | Дата: Суббота, 12.12.2009, 18:21 | Сообщение # 13 |
 Генерал-полковник
| поржал ппц)

|
|
| |
Snoopy | Дата: Суббота, 12.12.2009, 18:25 | Сообщение # 14 |
 Рядовой
| чого ви смієтесь? беріть мене , я тру-госу хлопець.... не бачу не чого дивного в заявці....
|
|
| |
MEPTBA9Ixx2 | Дата: Суббота, 12.12.2009, 18:47 | Сообщение # 15 |
 Генерал-майор
| Quote (Snoopy) я тру-госу хлопець это мы уже поняли
|
|
| |
|